Higueron Beach Residences – Benalmadena. Vanaf 519.000 €

Nieuwe ontwikkeling van 60 luxe appartementen in het meest gewilde gebied van El Higuerón, in een gated exclusieve gemeenschap met gym, verwarmd zwembad, jacuzzi’s en coworking-ruimte, 500m naar het strandpromenade en alle diensten, en 300m naar het Carvajal-treinstation met Toegang tot de luchthaven en het centrum van Málaga.

Alle appartementen hebben uitzicht op zee, zuid- en zuidwestelijke oriëntatie, zeer grote terrassen, topmerken en hoge kwaliteiten zoals vloerverwarming en modern energiebesparende aerotherma-warmtesysteem. Alle huizen hebben 2 parkeerplaatsen in de kelder en opslagruimte. De ongelooflijke gemeenschappelijke gebieden zullen u niet onverschillig maken, waar de belangrijkste functie het uitkijkplein zal zijn waaruit u kunt genieten van het uitzicht op zee.

Volledige gratis personalisatie van alle interieurmaterialen, flexibele interieurarchitectuur, meubelpakketten, on-site After Sales-klantenservice en de garantie van een van de toonaangevende en langst gevestigde Europese ontwikkelaars en meest prestigieuze architecten González & Jacobsen.

Higuerón Beach Residences is een nieuw project in de prachtige omgeving van El Higuerón, in Fuengirola.

Bestaande uit 60 nieuwe woningen, verdeeld over 3 blokken van appartementen met 2 en 3 slaapkamers met de mogelijkheid van woningen op de begane grond met ruim terras en tuinen, woningen op de middelste verdieping met terrassen en duplex penthouse-appartementen met solariums op het dak. 

De beschikbare indelingen zijn 2 slaapkamers/2 badkamers, 3 slaapkamers/2 badkamers en 3 slaapkamers/3 badkamers.

De eigendommen liggen op het zuidwesten en bieden de eigenaren een prachtig uitzicht op zee. Elke woning wordt geleverd met twee parkeerplaatsen en een berging.

De gemeenschappelijke ruimtes van dit prachtige project omvatten een verwarmd zwembad voor volwassenen, een apart zwembad voor kinderen, een verwarmde jacuzzi, een volledig uitgeruste fitnessruimte, co-working room, gemeenschappelijke wifi, 127m² uitkijkplein en aangelegde tuinen met binnenpaden. Daarnaast dragen zonnepanelen bij aan duurzaamheid en verminderen ze het elektriciteitsverbruik.

De grote terrassen en ramen zullen de eigendommen overspoelen met natuurlijk licht en het uitstekende uitzicht op de zee en de bergen maximaliseren. De woningen zijn allemaal voorzien van airconditioning (warm en koud), vloerverwarming, gemotoriseerde zonwering in de woonkamer en slaapkamer, beveiligingssysteem met videobewakingscamera’s en installatie van een wifi-router.

Vlakbij het treintraject langs de kust naar Málaga Aeroporte of Málaga Centrum

25/11/23 – De koopprijzen (excl. 10% BTW) zijn als volgt:

  • 2 slaapkamer, 2 badkamer appartementen vanaf 519.000 euros
  • 2 slaapkamer, 2 badkamer appartementen vanaf 656.000 euros
  • 2 slaapkamer, 2 badkamer penthouses vanaf 797.000 euros
  • 3 slaapkamer, 2 badkamer penthouses vanaf 1.035.000 euro

Vraag de laatste prijzen en beschikbare woningen op >

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken? Bel Ron de Vries op +34 677 67 04 80

Totaal Higuerón aanbod

Wit u een overzicht van het totaal aanbod van Higuerón? Bezoek dan de website van Higuerón Estates >

Features – Higueron Beach Residence

  • 60 nieuwe woningen
  • 3 en 3 slaapkamers
  • ruime terrassen met solariums
  • airconditioning (warm en koud), vloerverwarming, gemotoriseerde zonwering
  • twee parkeerplaatsen en een berging
  • prijzen vanaf € 519.000,-.

Informatiepakket Higueron Beach residence Vraag brochure en de prijslijst op